Достапни Возила

Општи белешки:

Цените се во ЕУР на ден, минимална изнајмување е еден ден, возачката дозвола мора да биде стара две години. Возилото се изнајмува со полн резервоар, а закуподавачот треба да го врати со полн резервоар.

OPEL VIVARO 8+1

1-3 ДЕНА = 70 EUR

4-6 ДЕНА = 64 EUR

НЕДЕЛНО 7 ДЕНА = 54 EUR

ВИКЕНД ПЕТ-ПОН = 60 EUR


OPEL INSIGNIA

1-3 ДЕНА = 85 EUR

4-6 ДЕНА = 79 EUR

НЕДЕЛНО 7 ДЕНА = 69 EUR

ВИКЕНД ПЕТ-ПОН = 75 EUR


OPEL ASTRA

1-3 ДЕНА = 44 EUR

4-6 ДЕНА = 39 EUR

НЕДЕЛНО 7 ДЕНА = 32 EUR

ВИКЕНД ПЕТ-ПОН = 36 EUR


FIAT TIPO

1-3 ДЕНА = 36 EUR

4-6 ДЕНА = 31 EUR

НЕДЕЛНО 7 ДЕНА = 25 EUR

ВИКЕНД ПЕТ-ПОН = 28 EUR


KIA CARNIVAL

1-3 ДЕНА = 57 EUR

4-6 ДЕНА = 51 EUR

НЕДЕЛНО 7 ДЕНА = 45 EUR

ВИКЕНД ПЕТ-ПОН = 49 EUR


FORD FOCUS

1-3 ДЕНА = 35 EUR

4-6 ДЕНА = 29 EUR

НЕДЕЛНО 7 ДЕНА = 23 EUR

ВИКЕНД ПЕТ-ПОН = 27 EUR


OPEL CORSA

1-3 ДЕНА = 29 EUR

4-6 ДЕНА = 24 EUR

НЕДЕЛНО 7 ДЕНА = 19 EUR

ВИКЕНД ПЕТ-ПОН = 21 EUR


RENAULT CLIO

1-3 ДЕНА = 36 EUR

4-6 ДЕНА = 31 EUR

НЕДЕЛНО 7 ДЕНА = 25 EUR

ВИКЕНД ПЕТ-ПОН = 28 EUR


VOLKSWAGEN POLO

1-3 ДЕНА = 29 EUR

4-6 ДЕНА = 24 EUR

НЕДЕЛНО 7 ДЕНА = 19 EUR

ВИКЕНД ПЕТ-ПОН = 21 EUR