Добредојде!

Изнајмување македонски автомобил – ДАЛАС КАР

ДАЛАС КАР  е рент а кар компанија, која нуди изнајмување на најдобрите комбиња и  автомобили , најдобра услуга  и најдобрите цени  во однос на квалитетот на возилата во  Македонија.

ДАЛАС КАР  рент а кар постои 14 години на  нашиот пазар, исполнети со чесна работа , професионални  и квалитетни услуги по пристапни цени со цел задоволство на   нашите клиенти . Нашата компанија може да ви понуди повеќе видови на патнички комбиња и автомобили   со просечна старост од 4 години.Сите возила се внимателно одбрани за да обезбедат највисоко ниво на безбедност и комфорт за нашите клиенти и партнери.

На нашите клиенти им нудиме:

  • Гарантирано најдобри цени.
  • Изнајмување на возила  и комбиња.
  • Трансфер на патници на меѓународни и домашни релации.
  • Транспорт на делегации и Вип личности.
  • Задоволните  клиенти се највисоката награда за менаџментот и вработените  кои постојано се  посветени да ги задоволат барањата на клиентите.

ВЕ МОЛИМЕ ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ПРАВИЛАТА И УСЛОВИТЕ


Тука можете да ги видите сите достапни возила!


Тука можете да ги видите сите трансфери!